Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rolada serowo- pieczarkowa

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser żółty 400 g
usmażone pieczarki 1 kg
ser topiony 210 g
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Rolada serowo- pieczarkowa

Pieczarki obrać i pokroić w drobną kostkę i smażyć do wyparowania wody doprawić do smaku pieprzem i solą.
Do pieczarek dodajemy serek topiony i mieszamy.

Ser żółty wkładamy do dwóch woreczków a następnie parzymy w gorącej wodzie do miękkości.

Ser rozwałkowujemy układamy na niego pieczarki i zwijamy w roladę. Zaciskamy roladę w foli i dajemy do lodówki na minimum 1 godzinę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jagódka77 06.02.2016 13:55
fajny pomysł
malaczarna23 05.01.2015 16:41
pyszne roladki
migotka28 04.01.2015 23:43
ciekawy pomysł na przekąskę
Kuchenka 04.01.2015 21:10
ciekawe danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak