Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rogaliki na słono

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ciasto francuskie
parówki
pieczarki
papryka
jajko 1 szt
ser żółty

Przepis i sposób przygotowania na: Rogaliki na słono

Wszystko kroimy w kostkę. Z ciasta wykrawamy kwadraciki. Do Pokrojonych składników dodajemy jajko. Masę wykładamy na kwadraciki sklejamy. Układamy na papierze. Pieczemy ok 15-20 min w temp. 200 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emilia21 05.12.2011 15:26
super
Emilia21 05.12.2011 15:26
super
Neetka90 25.05.2011 21:39
ciekawy przepis . ;o
owca441 13.05.2011 19:43
dobra przekaska
Marta98 18.02.2011 22:08
super
teresa18 14.02.2011 17:19
pyszności mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak