Przepis i sposób przygotowania na: Rodzinna sałatka warstwowa
Kroki postępowania
po ułożeniu warstw dekorujemy i wstawiamy do lodówki minimum na 2 godziny.
| seler konserwowy |
1 słoiczek
|
| groszek konserwowy |
1 puszka
|
| fasola czerwona z puszki |
1 puszka
|
| jajka ugotowane na twardo |
6 sztuk
|
| marchew |
2 sztuki ugotowane
|
| szczypiorek |
1 pęczek
|
| ryż ugotowany |
1 woreczek
|
| jogurt grecki |
350 gram
|
| majonez |
1 łyżka
|
| czosnek |
2 ząbki
|
| sól i pieprz |
1 szczypta do smaku
|
| ser żółty |
100 g
|
| rzodkiewki |
5 sztuk
|
| ogórek |
2-3 plasterki
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: