Remoulada

Remoulada

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

  • musztarda

  • ogórek konserwowy

  • cukier

  • sól

  • przyprawa do zup i potraw w płynie

  • ocet

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogórki konserwowe blendujemy do uzyskania jednolitej masy. Mieszamy z majonezem i musztardą w stosunku 2:1. Dodajemy przyprawy do uzyskania porządanego smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat