Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Racuchy z rabarbarem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 sztuki
mleko 1 szklanka
cukier 1 łyżka
rabarbar 2 laski
sól
Soda oczyszczona Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Racuchy z rabarbarem

Do garnka wlać mleko, wbić jajka, dodać sodę oczyszczoną oraz cukier. Wymieszać. Posolić. Ciasto ma być lejące. Dodać do tego pocięty rabarbar. Smażyć na oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna169Hosz 26.10.2014 22:47
Tak bez mąki?
Jodaj 04.06.2012 18:40
mniam :) bardzo dobre :)
ziutula
ziutula 30.10.2011 12:21
z rabarbarem nie robiłam....musi przepis poczekać do lata...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak