Racuchy z maślanki

Racuchy z maślanki

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • maslanka naturalna

    1/2 l
  • jajka

    3 szt
  • jabłka

    2 szt
  • banan

    1 szt
  • mąka pszenna

    2 szkl
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

W blenderze zmiksować maślankę,jajka,banan i mąkę,ciasto przełożyć do miski,jabłka obrać ze skórki,pokroić w drobne cząstki,dodać do ciasta i wymieszać,smażyć małe placuszki na oleju.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Wacław

22.12.2011 08:47
pyszne !

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat