Przepis i sposób przygotowania na: Rabarbar i posypka, czyli smaczne drożdżówki :)
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
mąka pszenna | 500 g |
mleko 2% | 1 szklanka |
drożdże świeże | 40 g |
żółtko jajek | 3 szt |
cukier drobny | 5 łyżek |
masło | 70 g |
rabarbar | 3 szt |
amaretto | 2 łyżki |
cukier brązowy | 3 łyżki |
mąka pszenna | 1/2 szklanki |
cukier puder | 4-5 łyżek |
masło | 50 g |
żółtko jajek | 1 szt |
mleko | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: