Składniki:
Ciasto: | |
kg mąki pszennej | |
5 dag drożdzy | |
kostki masła | |
1 szklanka mleka, | |
szczypta soli | |
Farsz: | |
5 cebul białych | |
3 cebule czerwone | |
sól i pieprz | |
olej | 2 łyżki |
ser żółty | 100 g |
Ciasto: | |
kg mąki pszennej | |
5 dag drożdzy | |
kostki masła | |
1 szklanka mleka, | |
szczypta soli | |
Farsz: | |
5 cebul białych | |
3 cebule czerwone | |
sól i pieprz | |
olej | 2 łyżki |
ser żółty | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: