Przepis i sposób przygotowania na: Puszysty pasztet drobiowo-wołowy z serem żółtym
Kroki postępowania
Piec pasztet ok.60 min. w 180st.
udka kurczaka | 2 sztuki |
pierś z kurczaka podwójna | 1 sztuka |
szponder wołowy | 300 g , bez kości |
ser żółty | 300 g |
marchewki | 2 sztuki |
pietruszka | 1 sztuka |
seler | 1/2 bulwy |
jajko | 3 sztuki |
Musztarda sarepska Prymat | 3 łyżki |
mleko | 1/2 szklanki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szklanka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżka |
sól | 1 łyżeczka , cebulowej |
masło | |
Bułka tarta klasyczna Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: