Puszysta pasta serowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ementaler

    20 dkg
  • masło

    4-5 łyżek
  • ugotowane żółtka

    2 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ser zetrzeć na jak najdrobniejszych oczkach, dodać roztarte żółtko, masło i musztardę. Ucierać na puszystą masę. Przed podaniem lekko schłodzić.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
alaaa 12.04.2011 19:20
super szybko i smacznie
Barbara55 21.03.2011 15:20
na kanapki jak znalazł
kielcok1 24.02.2011 16:28
bardzo fajne składniki, pasta prosta i smaczna
Karolcia12 17.09.2010 22:12
dobre:)
marta639 17.09.2010 16:47
Trzeba spróbować.
Ela20 22.05.2010 11:13
Ta pasta tez wygląda na apetyczną :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat