puree ziemniaczane do obiadu

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ziemniaki

    1/2 kg
  • śmietana

    2 łyzki
  • masło

    2 łyżki
  • koperek

    wg uznania
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

ziemniaki gotujemy najlepiej na parze na miękko, rozgniatamy, dodajemy masło, śmietanę i pokrojony koperek.mieszamy i podajemy.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (13)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Margo1 02.01.2013 13:52
już zrobiłam , ekstra
gosia47-47 07.02.2012 08:37
super
pioge7 10.12.2011 09:37
super
pegaz 26.11.2010 08:06
pysznosci
mehia 06.11.2010 16:18
pycha :)
mundek1011 01.11.2010 18:23
lubie puree
Margo1 01.10.2010 12:41
mniamm
bogumiła3 14.09.2010 22:25
super
edyta44 09.09.2010 11:33
pewnie smaczne
Przemek4 12.08.2010 14:03
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat