puree z dyni

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • dynia

    500 gram
  • sól

    odrobina odrobina
  • Koperek suszony Prymat

    szczypta szczypta
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Miąższ dyni pokroić w niezbyt dużą kostkę i ugotowac na parze (gotuje się dość długo).
Ugotowaną dynię zmiksować dokładnie, dodać koperek i sól.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
babajaga1969 06.09.2012 21:51
ciekawe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat