Purée ananasowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cukier

    15 dag
  • rum

    2 łyżki
  • ananas

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Plastry ananasa zmiksować, przełożyć do rondla, dodać cukier i mieszając, smażyć na małym ogniu. Gdy cukier się rozpuści wlać rum,wymieszać i smażyć dalej. Doskonały dodatek do naleśników, sałatek i mięs.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat