Pulpeciki z mięsa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • milone mięso

    350g
  • jajko

    1szt
  • sól

  • pieprz

  • bułka

    0,5szt namoczona
  • cebula

    1szt siekana
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Posiekać w kostkę cebula.Wszystkie składniki dobrze wymieszać.Doprawić do smaku.Z wszystkiego mięsa wychodzi ok.30 pulpecików.Uformować pulpeciki i kłaść na rozgrzaną patelnię.Smażyć ok.15-20 minut.SMACZNEGO!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat