Składniki:
Ptysie
sól do smaku | 1 szczypta |
margaryna | 1 kostka |
woda | 0,5 szklanki |
mąka pszenna | 20 dag |
jaja | 3 sztuki |
Krem
budyń czekoladowy | 1 opakowanie |
masło lub margaryna | 1 kostka |
cukier | 4 łyżki |
mleko | 0,5 l |
mąka pszenna | 1 łyżka |
sól do smaku | 1 szczypta |
margaryna | 1 kostka |
woda | 0,5 szklanki |
mąka pszenna | 20 dag |
jaja | 3 sztuki |
budyń czekoladowy | 1 opakowanie |
masło lub margaryna | 1 kostka |
cukier | 4 łyżki |
mleko | 0,5 l |
mąka pszenna | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: