Składniki:
ptysie | |
woda | 250 ml |
masło | 125 g |
mąka torotwa | 1 szkl |
jajko | 4 szt |
masa | |
budyń | 1 |
masło | 150 g |
mleko | 500 ml |
mąka pszenna | 1 łyżka |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
cukier waniliowy | |
cukier trzcinowy | 2 łyżki |
borówki |
ptysie | |
woda | 250 ml |
masło | 125 g |
mąka torotwa | 1 szkl |
jajko | 4 szt |
masa | |
budyń | 1 |
masło | 150 g |
mleko | 500 ml |
mąka pszenna | 1 łyżka |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
cukier waniliowy | |
cukier trzcinowy | 2 łyżki |
borówki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: