Składniki:
Zaczyn
zakwas pszenny | 1/3 szklanki |
mąka pszenna typ 750 | chlebowa 1/2 szklanki |
woda ciepła | 1/2 szklanki |
Ciasto właściwe
mąka pszenna typ 450 | 1 kg |
woda ciepła | 2,5 szklanki |
sól | 2 łyżeczki |
zakwas pszenny | 1/3 szklanki |
mąka pszenna typ 750 | chlebowa 1/2 szklanki |
woda ciepła | 1/2 szklanki |
mąka pszenna typ 450 | 1 kg |
woda ciepła | 2,5 szklanki |
sól | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: