Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg z warzywami z rękawa

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrąg oczyszczony 2 szt
koperek 4 łyżki
sól, pieprz do smaku 1 sztr
kalafior 4 garść
brokuły 4 garść
marchew 4 garść
por 4 garść

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg z warzywami z rękawa

Pstrągi nasolić z zewnątrz i wewnątrz, do wewnątrz dodać również posiekany koperek i ziarenka smaku, z wierzchu też można posypać koperkiem i solą. Rękaw zamknąć z jednej strony, ułożyć pstrągi dookoła wsypać warzywa, posolić. Piec w piekarniku w temp. 200 st. C ok 25-30 min.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

EmciaPichci 14.02.2013 20:08
ciekawie się prezentuje :)
fotoviderek 29.01.2013 11:36
Wspaniały pstrąg :)
artur7 29.01.2013 10:05
uwielbiam rybkę
ONY_za_kare 29.01.2013 09:03
musi być pyszny!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak