Składniki:
pstrąg | 4 szt |
tłuszcz do smażenia | 3 łyżki |
orzechy włoskie | 100 g |
wino białe wytrawne | 50 ml |
ketchup | 50 g |
sól | do smaku |
Przyprawa curry orientalna Prymat | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 3 łyżki |
pstrąg | 4 szt |
tłuszcz do smażenia | 3 łyżki |
orzechy włoskie | 100 g |
wino białe wytrawne | 50 ml |
ketchup | 50 g |
sól | do smaku |
Przyprawa curry orientalna Prymat | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: