Pstrąg w panierce

Pstrąg w panierce

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pstrąg patroszony

    1 szt
  • cytryna

    2 plastry
  • koperek

    1 łyżeczka
  • jajko

    1 szt
  • sól i pieprz

    do smaku
  • tarta bułka

    4 łyżki
  • oliwa

    3 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pstrąga solimy do środka do brzuszka wkładamy masło utarte z koperkiem i plasterki cytryny .Obtaczamy w roztrzepanym jajku i obtaczamy w tartej bułce smażymy na oliwie na złoty kolor

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

treonina

11.10.2011 14:02
uwielbiam!

Barbara55

28.08.2011 17:05
o jej

Justyna Jussstiii

21.08.2011 11:32
super

Justyna Jussstiii

21.08.2011 11:32
super

kielcok1

21.06.2011 17:09
nie lubię

szalonamariolka

07.05.2011 22:17
ryba jak najbardziej tak ;)

Amira

09.03.2011 16:02
do tej pory pstrąga jadłam jedynie z grilla ale panierowanego jeszcze nie robiłam, chyba będę musiała to jak najszybciej zmienić :)

rakow2

08.03.2011 16:23
uwielbiam smażone ryby

Tika4444

30.01.2011 19:18
ciekawy pomysł z tym masełkiem w środku

Kate131

04.12.2010 08:23
apetyczny

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat