Pstrąg w panierce

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pstrąg patroszony

    1 szt
  • cytryna

    2 plastry
  • koperek

    1 łyżeczka
  • jajko

    1 szt
  • sól i pieprz

    do smaku
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

    4 łyżki
  • oliwa

    3 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pstrąga solimy do środka do brzuszka wkładamy masło utarte z koperkiem i plasterki cytryny .Obtaczamy w roztrzepanym jajku i obtaczamy w tartej bułce smażymy na oliwie na złoty kolor

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
treonina 11.10.2011 14:02
uwielbiam!
Barbara55 28.08.2011 17:05
o jej
Justyna Jussstiii 21.08.2011 11:32
super
Justyna Jussstiii 21.08.2011 11:32
super
kielcok1 21.06.2011 17:09
nie lubię
szalonamariolka 07.05.2011 22:17
ryba jak najbardziej tak ;)
Amira 09.03.2011 16:02
do tej pory pstrąga jadłam jedynie z grilla ale panierowanego jeszcze nie robiłam, chyba będę musiała to jak najszybciej zmienić :)
rakow2 08.03.2011 16:23
uwielbiam smażone ryby
Tika4444 30.01.2011 19:18
ciekawy pomysł z tym masełkiem w środku
Kate131 04.12.2010 08:23
apetyczny

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat