Pstrąg na grila

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pstrąg patroszony

    2 szt
  • cytryna

    1 szt
  • masło cytrynowe

    2 łyżki
  • koperek

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do patroszonego pstrąga wkłądamy masełko wymieszane z sola i koperkiem i po 2 plasterki cytryny .Wszystko solimy .zawijamy w folie i na grilla.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
SyMiki 09.06.2011 22:23
pychotka
Amira 09.03.2011 16:01
Jak tak czytam ten przepis to już nie mogę się doczekać pierwszego wiosennego grilla na którym będzie się piekła taka rybka :) pychotka
Gabriela7 04.03.2011 07:22
smaczne musi być
Justyna73 28.10.2010 14:17
szkoda że już po lecie
Karolcia12 27.10.2010 09:34
ta ryba jest wspaniała
plocia 26.10.2010 21:24
Jak ja kocham ryby
Dorota76 03.07.2010 21:16
Super. Też często takiego robię.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat