Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Pstrąg gotowany

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrąg
2 sztuki
bulion warzywny
1 litr
masło
1/4 kostki
sól
do smaku
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg gotowany

Pstrągi wypatroszyć, ugotować w bulionie. Delikatnie posolić. Po ugotowaniu wyjąć, obłożyć piórami masła.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

zbysio 16.04.2012 23:28
ooooooooooooooooooo

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak