Pstrąg gotowany

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pstrąg

    2 sztuki
  • bulion warzywny

    1 litr
  • masło

    1/4 kostki
  • sól

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pstrągi wypatroszyć, ugotować w bulionie. Delikatnie posolić. Po ugotowaniu wyjąć, obłożyć piórami masła.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
zbysio 16.04.2012 23:28
ooooooooooooooooooo

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat