Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstąg z grilla

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrąg świeży 3 szt.
cytryna 1 szt.
Kucharek przyprawa do potraw
natka pietruszki 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Pstąg z grilla

Świeże pstrągi,wypatroszyć,obciąć głowę i ogon , oczyścić z łusek.
Dokładnie umyć i osuszyć np. na ręczniku kuchennym.
Natrzeć kucharkiem a do środka włożyć natkę pietruszki i skropić sokiem z cytryny.Odstawić na około 30 minut.Ułożyć ryby na tacce aluminiowej i postawić na rozgrzany grill.Grillować do miękkości ryby.Podawać na gorąco z dodatkiem cytryny i pieczywa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAR3STA 11.02.2016 21:22
Lubię taką rybkę
IZABELA29 23.06.2014 08:54
trzeba spróbować
Alex_M 15.01.2014 18:03
pyszna rybka
anemon 27.11.2013 07:34
Smaczny sposób na pstrąga.
ankaryba 29.08.2013 07:50
rewelacja!!!
jeta72 07.08.2013 08:28
oj to musi być pyszne!!!
romanrafal
romanrafal 28.02.2013 15:05
Rybka prosta do zrobienia a jaka pyszna,palce lizać.
mirosława4 05.02.2013 18:57
moja ulubiona rybka
Seba 30.11.2012 12:28
bardzo smaczna rybka
Wafelek2601 17.11.2012 08:34
Uwielbiam pstrąga
magduś83 14.11.2012 16:19
to musi być dobre
olkaaa 01.11.2012 09:24
muszę spróbować
pacpaw 18.09.2012 21:19
od dawna przymierzam się do kupna pstrąga. Mam nadzieję, że po tym przepisie kupię go jeszcze szybciej
Aleksandraa 17.09.2012 11:17
pyszny zdrowy posiłek
Grazyna0211 16.09.2012 19:49
pyszna ryba
Ada-Gaba 16.09.2012 11:43
znakomite
pierniczkowo 14.09.2012 09:39
rybka chyba z własnego połowu?
Motorek 14.09.2012 09:08
pycha
jozefinach 14.09.2012 08:54
Mniam, mniam.
Miki 13.09.2012 21:20
super
Katarzyna47 13.09.2012 21:00
uwielbiam pstrąga

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak