Składniki
kostka
kg
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
dużej łyż.
duża łyż.
ml
mała puszka
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
podudzia z indyka
4 szt. -
marynata
-
olej rzepakowy
4 łyżki -
Musztarda delikatesowa Prymat
1 łyżka -
Przyprawa do drobiu po myśliwsku Prymat
1 opakowanie -
Papryka słodka mielona Prymat
2 łyżeczki -
czosnek
3 ząbki (rozgniecione) -
gruszki
3 szt. -
miód
3 łyżki -
śliwowica
100 ml -
Cynamon mielony Prymat
1 łyżeczka -
Chili pieprz cayenne mielone Prymat
1/2 łyżeczki -
cytryna
1 szt. (plastry) -
masło
2 łyżki
Przepis i sposób przygotowania Przepis dnia, odc. 16. Podudzia z indyka z gruszkami i cynamonem
Kroki postępowania






Komentarze (0)