Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przekąska z ciasta francuskiego

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
salami 15 plasterków
ser żółty 5 plastrów

Przepis i sposób przygotowania na: Przekąska z ciasta francuskiego

Ciasto francuskie kroimy w paski o szerokości ok. 2-3 cm. Na każdy pasek nakładamy dwa plasterki salami albo pokrojone w paski plastry sera żółtego i zwijamy jak naleśniki. Gotowe paluchy układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i wkładamy do nagrzanego do 200C piekarnika i pieczemy 18 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 26.07.2013 07:53
wspaniała przekąska
Ewelina47 03.01.2013 22:39
dla mnie pycha
Milena87 03.01.2013 10:30
bardzo smaczne:)
Magda24 02.01.2013 16:32
smaczne
meg1984 02.01.2013 16:26
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak