Pręga wołowa z papryką

Pręga wołowa z papryką

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchew

    1
  • pietruszka

    1
  • seler

    1
  • por

    1
  • cebula

    1
  • czosnek

    2ząbki
  • papryka

    2strąki
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso umyć ,osuszyć,posolić,popieprzyć i dobrze podsmażyć na oliwie lub margarynie .Obrać jarzyny ,duża cebulę i czosnek rozdrobnić i dodać do mięsa ,dolewajac szklanke wody i dodając pokrojoną w paseczki paprykę.Lekko poddusić ,dodać po chwili 1lwody i gotować ok .2godz .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Maniek2

17.01.2012 09:11
fajne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat