Składniki:
filet z indyka | 800 g |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1-1,5 łyżeczki |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 3/4 łyżeczki |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | 1-1,5 łyżeczki |
woda | 70-100 ml |
filet z indyka | 800 g |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1-1,5 łyżeczki |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 3/4 łyżeczki |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | 1-1,5 łyżeczki |
woda | 70-100 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: