Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Postna kapusta

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1 kg
marchewka 1 sztuka
cebula 1 sztuka
Kostki rosołowe Kucharek 1 sztuka
wywar grzybowy 250 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Postna kapusta

Kapustę wkładamy do garnka. Marchewkę tarkujemy, cebulę drobno kroimy. Warzywa wrzucamy do garnka. Dodajemy wywar grzybowy, kostkę rosołową. Wlewamy 2 szklanki wody. Całość gotujemy na małym ogniu aż do momentu aż kapusta będzie miękka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak