Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PORZECZKA NA KAPUŚCIE

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

olej 4 łyżki
miód 4 łyżki
czerwona pożeczka 1 szklanka
cytryna 1/2 szt.
sól
kapusta biała 1/2 główki

Przepis i sposób przygotowania na: PORZECZKA NA KAPUŚCIE

Wykonanie:
Kapustę drobno poszatkować, posolić, skropić sokiem z cytryny i polać miodem. Odstawić na pół godziny, następnie obłożyć dojrzałą porzeczką i podawać jako surówkę do mięs.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renataj 20.08.2013 22:08
Ciekawe połączenie chociaż czerwoną kapustę z porzeczkami już jadłam i była bardzo smaczna.
marta1221 20.08.2013 20:06
jak dla mnie to nieco dziwne połączenie
Papryczka 20.08.2013 19:50
ciekawe danie
paulina2157 20.08.2013 19:45
nigdy takiego połączenia nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak