Poncz sylwestrowy II

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • koniak

    3/4 szklanki
  • cytryna

    1 sztuka
  • cukier

    0,5 szklanki
  • woda

    3/4 szklanki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do naczynia wlewamy gorącą wodę, koniak i wyciskamy sok z cytryny, posłodzić. Całość dokładnie wymieszać i podgrzać.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat