Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidory pod białą pierzynką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidor 2 sztuki
majonez 4 łyżki
czosnek 3 ząbki
ser feta 200 g
Szczypiorek cienki 1 łyżka
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidory pod białą pierzynką

Pomidory myjemy i kroimy w plastry. Majonez mieszamy z 3 wyciśniętymi ząbkami czosnku. W naczyniu układamy pomidory,doprawiamy świeżym pieprzem, smarujemy majonezem i posypujemy pokruszona fetą oraz szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Angelika10 06.06.2013 00:44
pycha pomidorki
iza0823 04.06.2013 21:44
Wersja super light z jogurtem greckim lecz już inny smak.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak