Pomidory faszerowane

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pomidory sredniej wielkosci

    8 szt
  • szynka konserwowa

    10 dkg
  • majonez

    3 łyżki
  • natka pioetruszki

    1 łyżka
  • szczypiorek usiekany

    1 łyżka
  • sól, pieprz

  • jaja na twardo

    4 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Z pomidorów ściąć wierzch i wydrążyć środki. Szynkę i jaja pokroić w kostkę, połączyć z pozostałymi składnikami, doprawić. Napełnić pomidory

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ada-Gaba 04.12.2012 07:31
podoba mi się ten przepis
Anna141 05.04.2011 13:13
świetne :)
suzana 05.04.2011 09:29
pychota
Tika4444 23.12.2010 09:11
fajny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat