Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidory bankietowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory 2 szt
cebula 1 szt
pieprz do smaku
sól do smaku
ocet do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidory bankietowe

Pomidory kroimy w plastry. Cebulkę kroimy w drobną kostkę. Plastry pomidora rozkładamy na talerzu i posypujemy cebulką, pieprzem i solą. Na koniec zraszamy delikatnie octem (jak kto lubi). Doskonałe do kanapek jak i na przegryzkę. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Klausia 14.01.2013 00:08
smak mojego dzieciństwa :) moi dziadkowie tak zawsze robili :)
Konczi 03.11.2012 11:12
znane od wieków i wciąż aktualne
Patrycja25 03.11.2012 10:56
dobre
Iwka 03.11.2012 10:47
smaczne
Iwka 03.11.2012 10:47
smaczne
manaika 03.11.2012 10:35
też tak robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak