Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorowe żeberka z fasolą
Kroki postępowania
Gdy mięso jest miękkie, a pomidorowy sos gęsty dodajemy ugotowaną fasolkę. Całość delikatnie mieszamy, doprawiamy do smaku i zagotowujemy.
żeberka wieprzowe | 900 gram |
fasolka | 1 szklanka drobnej |
przecier pomidorowy | 3/4 litry |
czosnek | 4 ząbki |
Majeranek suszony Prymat | 1,5 łyżeczki |
sól do smaku | |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
cebula | 1 sztuka |
olej do smażenia | |
natka pietruszki | do dekoracji |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: