Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidorowa z wkładką

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory z puszki krojone 300 gram
marchew 2 szt
pietruszka korzeń 100 gram
seler 100 gram
por 100 gram
czosnek 4 ząbki
Liść laurowy suszony Prymat 3 szt
kefir 4 łyżki
udka z kurczaka 2 szt
Pieprz zielony ziarnisty Prymat 5 ziarna
Ziele angielskie całe Prymat 3 szt
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorowa z wkładką

Do garnka wlewamy wodę 3 litry dodajemy warzywa umyte i pokrojone. Przyprawy ( pieprz listek laurowy , ziele angielskie) Doprowadzamy wrzenia dopiero wtedy wkładamy mięso gotujemy na małym gazie aby aby ( dobry sposób aby nam nie bulgotało tylko się gotowało w trakcie dodajemy zimną wódę mamy pewność ze rosół będzie klarowny) Dodajemy pomidory z puszki . gotujemy do rozgotowania Na koniec zabielamy kefirem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marcia7 14.04.2013 12:56
dobra wkładka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak