Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pomidorowa z chili

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wywar mięsny 1 litr
pomidory krojone z puszki 1 szt
chili Prymat . .
sól do smaku
śmietana 12-procentowa . .

Przepis i sposób przygotowania na: pomidorowa z chili

do wywaru dodaję pomidory z puszki(najlepiej bez skóry), gotuję.
Blenduję doprawiam solą i chili ( nie podaję ile bo to zależy od gustu )ale musi być czuć przyprawę.dodaję śmietanę i jeszcze raz wszystko miksuję.
podaję z trójkącikami z ciasta francuskiego .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

w mojej kuchni 10.03.2014 10:44
pyszna zupa w talerzu..
aisoglam 09.03.2014 15:40
Ładnie wygląda :)
wyattearp 09.03.2014 15:07
tak piekę na wykałaczce
Aleksandraa 09.03.2014 15:02
ostra pomidorowa!
Marta1986 09.03.2014 14:56
bardzo smaczne
Lidzia 09.03.2014 14:51
Fajne. Czy trójkąciki pieczesz na patyczkach?
votus 09.03.2014 14:41
pyszne danie!
Megg 09.03.2014 14:20
bardzo apetyczna zupka :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak