Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidorowa pasta jajeczna

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 6 szt
szczypiorek 1/2 pęczka
majonez 3 łyżki
koncentrat pomidorowy 3 łyżeczki
sól do smaku
pieprz do smaku
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorowa pasta jajeczna

Jaja ugotuj na twardo, obierz i ostudź, następnie pokrój w drobną kosteczkę. Cebulę i szczypiorek posiekaj jak najdrobniej. Wszystkie składniki wymieszaj razem z majonezem i koncentratem pomidorowym. Dopraw według uznania solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 14.07.2013 11:03
bardzo ją lubie
Marta1986 13.06.2013 12:37
bardzo smaczne
Megg 13.06.2013 12:13
lubię takie pasty do pieczywa, pycha
Paolcia 13.06.2013 12:08
muszę wypróbować :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak