Pomarańczowa marynata do steków wieprzowych

Pomarańczowa marynata do steków wieprzowych

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • skórka z pomarańczy

    1 1/2 łyżka
  • sok pomarańczowy

    6 łyżek
  • papryczka chili

    2 sztuki
  • olej

    1/3 szklanka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Skórkę z pomarańczy i papryczki siekamy. Łączymy ze sobą wszystkie składniki i dokładnie mieszamy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat