Polewa z czekolady

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • czekolada gorzka

    2 tabliczki
  • śmietana 30%

    200 ml
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do naczynia włożyć połamaną na kawałki czekoladę i wlać śmietanę. Gotować na bardzo małym ogniu ciągle mieszając aż do czasu rozpuszczenia się czekolady.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Andysz 17.12.2012 12:38
bardzo dobra;]
Andzia1977 06.12.2011 18:24
tez taka robie, b.dobra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat