Polewa miękka

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    2 szt
  • margaryna palma

    1 kost
  • kakao ciemne

    2-3 łyżki
  • cukier

    5 łyżek
  • cukier waniliowy

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka cukier i cukier waniliowy ubić, dodać gorącą roztopioną margarynę i kakao. Dobrze wymieszać i ostudzone wylać na ciasto.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ewela 18.06.2013 16:15
Ładnie wygląda - troszkę tylko się obawiam o te jajka... nie będę troszkę surowawe mimo wszystko? Jak nie to z chęcią wypróbuję :)
misia53 31.03.2013 21:40
a ja takiej nie robiłam....
[email protected] 12.03.2013 21:02
super polewa
Bernadeta1 01.12.2012 00:39
super polewa
rutynka 04.05.2012 12:00
Muszę wypróbować Twój przepis:)
krzyniu1984 18.10.2010 08:00
super!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat