Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polewa kakowa do ciast

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna 5 dag
cukier 10 łyżek
kakao 2-3 łyżki
woda 1 łyżki
mleko 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Polewa kakowa do ciast

1. Margarynę rozpuszczamy w garnuszku. Dodajemy resztę składników i wszystko mieszamy czekając do ponownego zagotowania. Polewę najlepiej rozprowadzać ciepłą i na ciepłym cieście.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Alex_M 03.03.2013 13:16
robie podobnie tylko bez wody i mleka. musze wyprobowac Twoj pomysl :)
RenataZ-et 22.02.2013 22:54
sprawdzony przepis na polewę kakaową :)
Ela15 02.12.2012 17:46
ekstra
Monika58 04.11.2012 14:57
dobre
pycia9 31.10.2012 15:43
super przepis na polewę
pajbek 31.10.2012 13:42
Muszę wypróbować.
Konczi 31.10.2012 13:41
wypróbuję
czarnyaniol1990 31.10.2012 12:55
lepsza niż kupna :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak