Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polewa kakaowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 4 łyżki
mleko 4 łyżki
kakao 2 łyżki
cukier 3 łyżki
cukier waniliowy 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Polewa kakaowa

Wszystkie przygotowane składniki dajemy do garnka i na wolnym ogniu doprowadzamy do wrzenia. Ściągamy z ognia i chłodzimy. Polewa jest dobra na polanie ciasta lub deserów.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak