Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

polewa czekoladowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna palma
woda 3 łyżki
cukier puder 1/2 szklanki
kakao 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: polewa czekoladowa

Margarynę rozpuścić. Dodać resztę składników, wymieszać i zagotować. Ciasta polewamy niezastygniętą polewą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 27.01.2014 07:56
bardzo lubię
Wacław 09.01.2014 09:57
sprawdzony przepis
mirosława4 28.10.2013 20:53
robię podobną
ankaryba 22.10.2013 08:04
fajna polewa :-)
m1monika 26.09.2013 09:17
przyda mi się ten przepis :-)
Rybciia 10.09.2013 10:46
przydatny przepis :-)
Katarzyna59 02.08.2013 09:30
fajna polewa
Dorian 25.06.2013 22:02
pyszna polewa
Seba 02.06.2013 19:35
fajna do dekoracji ciasta
gacopierz23 05.05.2013 17:00
często używam
Alex_M 05.05.2013 12:29
dobra polewa
Ewelina38 13.04.2013 10:14
pyszne wykończenie niejednego placuszka :P)
cooleczka 04.04.2013 20:49
robię podobną do murzynka
Łukasz15 08.03.2013 20:47
przyda się przepis
Bernadeta1 01.03.2013 14:23
super taka polewa
mysza75 20.01.2013 14:32
Nie ma to jak swoja polewa, te kupne mogą się schować do twojej :-)
Natalia/tubisiek 29.12.2012 20:41
tradycyjna, sprawdzona, dobra :)
berys18 23.12.2012 15:09
muszę wypróbować
Pani Domu 21.12.2012 18:19
fajna polewa
Angelika10 18.11.2012 00:32
fajna
Dorota37 13.11.2012 08:46
wypróbuję do piernika
Bernadeta 08.11.2012 09:44
fajna do babki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak