Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Podwójna sałatka obiadowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidor czerwony 2 szt
pomidor żółty 2 szt
oórek zielony 2 szt
ogórek kiszony 2 szt
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Podwójna sałatka obiadowa

Pomidory myjemy i osuszamy . Pomidorki kroimy w plasterki i układamy je na przemian na półmisku . Ogórki zielone dobrze myjemy nie obieramy i kroimy w kosteczkę . Układamy po jednej stronie pomidorków. Ogórki kiszone kroimy także w kosteczkę i układamy z drugiej strony pomidorów . Całość solimy i doprawiamy pieprzem . Na koniec kropimy olejem i chłodzimy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika-twin 16.09.2012 08:50
pycha
mufinka79 28.08.2012 21:33
mniam :)
agaK. 28.08.2012 12:36
smakowita
V_kuchareczka 28.08.2012 09:01
super
iwa643 28.08.2012 08:04
pyszna i dietetyczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak