Podwójna sałatka obiadowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pomidor czerwony

    2 szt
  • pomidor żółty

    2 szt
  • oórek zielony

    2 szt
  • ogórek kiszony

    2 szt
  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pomidory myjemy i osuszamy . Pomidorki kroimy w plasterki i układamy je na przemian na półmisku . Ogórki zielone dobrze myjemy nie obieramy i kroimy w kosteczkę . Układamy po jednej stronie pomidorków. Ogórki kiszone kroimy także w kosteczkę i układamy z drugiej strony pomidorów . Całość solimy i doprawiamy pieprzem . Na koniec kropimy olejem i chłodzimy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Monika-twin 16.09.2012 08:50
pycha
mufinka79 28.08.2012 21:33
mniam :)
agaK. 28.08.2012 12:36
smakowita
V_kuchareczka 28.08.2012 09:01
super
iwa643 28.08.2012 08:04
pyszna i dietetyczna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat