Doradca Smaku logoandPrymat logo
Najlepsze przepisy na grilla SPRAWDŹ

podudzia z piekarnika

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 5+ os.

Składniki:

miód
1 łyżka
ocet
1 łyżka
sos sojowy
3 łyżki
sól
Sklep Prymat
pieprz
Sklep Prymat
podudzia
12 sztuk
olej
2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: podudzia z piekarnika

piekarnik rozgrzewam do temperatury 180 stopni. Miód mieszam z octem, sosem sojowym i olejem, doprawiam solą i pieprzem. Podudzia smaruję marynatą i kładę na blasze. Piekę 1/2 godziny. Co jakiś czas obracam je i smaruję wytworzonym sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andżelika1 30.08.2012 06:08
mniam
sznycel 29.08.2012 19:16
pyszne z frytkami

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak