Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

podudzia z piekarnika

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

miód 1 łyżka
ocet 1 łyżka
sos sojowy 3 łyżki
sól
pieprz
podudzia 12 sztuk
olej 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: podudzia z piekarnika

piekarnik rozgrzewam do temperatury 180 stopni. Miód mieszam z octem, sosem sojowym i olejem, doprawiam solą i pieprzem. Podudzia smaruję marynatą i kładę na blasze. Piekę 1/2 godziny. Co jakiś czas obracam je i smaruję wytworzonym sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andżelika1 30.08.2012 06:08
mniam
sznycel 29.08.2012 19:16
pyszne z frytkami

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak