Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

podgardle taty

3.0
(11)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serce 1 szt.
nerki wieprzowe 3 szt.
sól
pieprz
Kucharek przyprawa do potraw

Przepis i sposób przygotowania na: podgardle taty

Kroki postępowania

1
Serce i trzy nerki dokładne płuczemy i gotujemy w osolonej wodzie przez około 30-40 minut.
Krok 1 - podgardle taty foto
2
Następnie wyciągamy i kroimy na kawałeczki. Wszystko dokładnie przyprawiamy pieprzem i jarzynką.
Krok 2 - podgardle taty foto
3
Mój tato je wraz ze zsiadłym mlekiem, może być maślanka. Smacznego.
Krok 3 - podgardle taty foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 07.02.2013 07:44
Ciekawe
marianp20 27.01.2013 15:03
intrygujące
adelajda 27.01.2013 14:54
mojemu mężowi będzie smakowało !
mela25 20.01.2013 19:42
serce zjem ale nerki nie ;p
romanrafal
romanrafal 20.01.2013 10:03
dobre
SmacznaPyza 19.01.2013 19:02
nie bardzo rozumiem - w tytule podgardle a potem podroby ?
pycia9 18.01.2013 20:07
haha przeżył, on takie uwielbia i na jednym wdechu zjada :)
Poison1988 18.01.2013 20:00
zbrodnia doskonała :D Tata przeżył? :P

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak