Przepis i sposób przygotowania na: Pizza z boczniakami i fasolką
Kroki postępowania
Przykryć i odłożyć w ciepłe miejsce na około 15-20 minut.
Przykryć ściereczką i pozostawić w ciepłym miejscu na 15-20 minut.
mąka pszenna | 2 szklanki |
woda letnia | 200 ml |
drożdże świeże | 2 dag |
cukier | 0,5 łyżeczki |
sól | 0,5 łyżeczki |
olej | 2 łyżki |
cebula podsmażona | 2 łyżki |
boczniaki | 15 dag |
masło | 1 łyżka |
cebula | 0,5 szt |
ketchup | 2 łyżki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
ser żółty starty | 10 dag |
szynka gotowana | 10-15 dag |
fasolka szparagowa | 1 garść |
pomidorki koktajlowe | kilka |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: