Przepis i sposób przygotowania na: Pizza na cienkim spodzie z salami
Kroki postępowania





mąka pszenna | 1,5 szklanki |
drożdże świeże | 15 gram |
cukier | 1 łyżeczka |
sól | 1 łyżeczka |
woda | 3/4 szklanki |
oliwa | 1 łyżka |
przecier pomidorowy | 1 łyżka |
ketchup pikantny | 3 łyżki |
oregano | 1 łyżeczka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
oliwa | 1 łyżka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/4 łyżeczki |
salami | 24 plasterki |
ser żółty | 100 gram |
mozzarella małe kulki | 4 sztuki |
rukola |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: