Składniki:
ryż dziki | 20 dag |
seler naciowy | 4 łodygi |
bulion warzywny | 3 szklanki |
makrela wędzona | 2 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
masło | 1 łyżka |
olej | |
sól | |
pieprz | |
Kurkuma mielona Prymat | 1/2 łyżeczka |
ryż dziki | 20 dag |
seler naciowy | 4 łodygi |
bulion warzywny | 3 szklanki |
makrela wędzona | 2 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
masło | 1 łyżka |
olej | |
sól | |
pieprz | |
Kurkuma mielona Prymat | 1/2 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: