Pikantna pasta z makreli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makrela wędzona

    1
  • chilli czerwona

    1 sztuka
  • pieprz

  • koncentrat pomidorowy

    2 łyżeczki
  • twaróg

    100 (chudy)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Makrelę oczyścić z ości i mięso połączyć z twarogiem i koncentratem.
Chilli drobno posiekać( dla lubiących mocne wrażenia z nasionami ;)
Dodać do makreli,doprawić pieprzem.
Odstawić najlepiej na noc do lodówki aby smaki się przegryzły.

SMACZNEGO

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Bernadeta1 07.04.2013 00:01
robię podobną,smaczna
mufinka79 15.01.2013 19:01
Lubię takie pasty :)
Noruas 15.01.2013 18:50
lubię ostre dania, to brzmi wyśmienicie
IwonaKa 15.01.2013 18:46
z twarogiem jeszcze nie robiłam,chętnie skorzystam z przepisu

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat